Stoppen met roken met magneten

stoppen met roken met magneten

Stoppen met roken is geen gemakkelijke opgave. Er zijn verschillende methodes die allemaal beweren dat ze écht goed werken en die iedereen wel kent: E-sigaretten, nicotine-pleisters, kauwgum, enz. Bij al deze methodes hangt het een beetje van persoon tot persoon af hoe succesvol ze zijn. Naast deze methode bestaat er ook nog een alternatieve manier die ‘acupunctuur’ en ‘magneet therapie’ combineert. Je gaat als het ware stoppen met roken met magneten.

Stoppen met roken met magneten

OoracupunctuurpuntenHet lijkt wat raar maar de uitleg is eigenlijk best logisch. De magneten zorgen voor een permanente lichte druk op speciale punten in het oor en die zorgen ervoor dat de drang naar een sigaret kleiner wordt.

In het oor zijn heel veel speciale drukpunten dus ooracupunctuur is dan ook een populaire behandelingswijze bij ons in het Westen. Je kan er echt een resem aan klachten mee behandelen en stoppen met roken is er daar één van .

En waarom dan de magneten? Wel, die vervangen in dit geval de naalden van de acupunctuur. Je brengt een magneet vooraan het oor en ook één achteraan het oor zodat ze elkaar op hun plaats houden. Door het feit dat je oorschelp geklemd zit tussen de magneten krijg je dus hetzelfde effect als bij acupunctuur. In dit geval geven de magneten zelf dus geen therapeutische meerwaarde. (Hoewel de fabricanten dit wel graag beweren.)

Werkt het goed? Net zoals bij de andere hulpmiddelen om te stoppen met roken hangt veel af van de persoon die het gebruikt. Stoppen met roken is echter zo’n belangrijk iets dat je elke methode eigenlijk zou moeten proberen om er van af te geraken!

 

TIP: Of je nu wil stoppen met roken met magneten of met pleisters of met gelijk wat, het is altijd een goed idee om het boek van Allen Carr over Stoppen met roken te lezen. Dankzij dit boek zijn al miljoenen gestopt met roken.

Stoppen met een E-sigaret is ook een relatief goede optie: Stoppen met roken met een E-sigaret

[bol_product_links block_id=”bol_57774c4b4e756_selected-products” products=”1001004005492076,1001004006823741,9200000038617259″ name=”stoppenmetrokenmagneten” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”600″ cols=”3″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een reactie