Bio-energetische relaxatiemassage: 1u15m – 50 euro

 

Het is een zachte massage waarbij we op lichamelijk en bio-energetisch niveau werken. De spieren worden gemasseerd en ontspannen door zachte strijkbewegingen. Tijdens deze bewegingen worden er  meridianen en acupunctuur punten gestimuleerd. Er wordt extra aandacht gegeven aan de wervelkolom.
De nadruk wordt gelegd op de afvoer van stress en vermoeide energie en het ontspannen van het lichaam fysiek en bio-energetisch. De  energiebanen en centra zullen openen en vlotter gaan stromen.
Hierdoor verkrijgen we eerst en vooral een ontspannende werking en een gevoel van moeheid en diepe rust, maar hier na voel je je fris en krachtig en ervaar je een gevoel van harmonie en contact met je diepere waarheid.
De techniek die gebruikt wordt is een combinatie van de verschillende methodes die ik geleerd heb en werkt op verschillende niveaus door. Hierdoor krijg je een holistische werking op lichaam en geest.

Wat gebeurt er?

*Eerst gaan we de geest ontspannen door enkele woorden en ademhalingen, we brengen de aandacht op de helende muziek die speelt.

*De Chakra’s worden kort geopend zodat deze tijdens de behandeling vrij kunnen stromen

*Het lichaam wordt gemasseerd zachtjes en aangenaam, je drijft weg in een heerlijke reis. Tijdens de massage werken de bewegingen door op het bio-energetische lichaam, Er worden acupunctuur punten aangeraakt en geopend zodat er een balancerende invloed en stroom door het netwerk van de meridianen stroomt. Stress en vermoeide energie wordt afgevoerd door de voeten en handen.

*Na de massage wordt er een korte helende stroom van liefde en reiki in het aura gebracht om de verschillende lagen van het bio-energetische lichaam te versterken.

.

De behandeling kan lichtjes variëren naargelang de klachten of wensen.

Zeer doeltreffend om op regelmatige basis te krijgen, werkt preventief, beschermend en versterkend voor je hele zijn. Je zou het innerlijke anti-aging kunnen noemen door welzijn van het bio-energetisch veld van je fysieke lichaam.

mas