CBD olie gebruiken tegen psoriasis en eczeem

CBD olie gebruiken tegen psoriasis en eczeem

Dat CBD olie goed is voor vanalles en nog wat dat wisten jullie al, ik ook trouwens. Wat ik echter nog niet wist is dat CBD olie ook goed is voor de huid. Sterker nog, er zijn al heel wat mensen die CBD olie gebruiken tegen psoriasis en eczeem.

Ik heb zelf ook geregeld last van rode vlekken in het aangezicht dus ik ben superbenieuwd naar de exacte werking en natuurlijk naar het resultaat. Ik ben het nu aan het proberen en binnen een paar weken zou het resultaat heel goed moeten zijn.

Op verschillende andere sites heb ik al gelezen dat het werkt dus ik heb er echt goede hoop op.

Hieronder ga ik nog wat algemene info geven over hoe het werkt enz. maar ik wil jullie eerst graag de shop voorstellen waar ik besteld heb.

Via de link hieronder kom je op een webshop waar ze enkel CBD producten verkopen. Voor huidproblemen met je gaan kijken bij de zalven. Dan moet je even doorklikken op de zalf die je nodig hebt en daar vind je een hele uitleg over hoe het werkt.

 

 

Hoe helpt CBD olie tegen huidproblemen?

Specifiek voor eczeem en psorias is men er nog niet helemaal uit hoe CBD hier juist bij helpt. Men weet door verschillende testen wel zeker dat het werkt maar dus nog niet exact hoe. De reden hiervoor is simpel, men is nog niet lang bezig met deze effecten te bestuderen.

Wat men wel weet is dat CBD een zeer sterke onstekingsremmer is. Bijna alle huidziekten hebben iets te maken met een ontsteking en worden meestal zelfs erger door onstekingen.

In dat opzicht is het ook interessant om CBD olie te nemen om zo van binnenuit iets te doen aan de ontsteking. Uiteraard kan je dit best combineren met een lokale behandeling met zalf.

Ik ben heel erg benieuwd om te weten te komen wat men in de nabije toekomst nog gaat ontdekken over de verschillende krachten van CBD.

Als je goede artikels weet hierover, plak dan even de link hieronder in de commentaren maar vooral, heb je dit product zelf al gebruikt laat het dan aub zeker weten hieronder!

Bekijk ook even onze selectie CBD olieën.

Geef een reactie