Noni sap: een allround supervrucht, goed voor de geest.

nonivruchtenNoni sap is het sap van de noni vrucht, afkomstig van een boom genaamd Morinda citrifolia, en komt eerder voor in subtropisch/tropisch klimaat? Dus niet van eigen bodem.. Ook is het niet direct de eest mooie vrucht en al zeker niet het lekkerst. Maar is zijn bekendheid en gebruik eerder voor de medicinale en positieve werking voor je lichamelijk en geestelijk wel zijn. Toch raad ik het zeker aan, door zijn algehele positieve werking, zijn rijkheid aan voedingsstoffen en werking op de geest. Een zeer fijne hulpbron voor mensen die willen stoppen met roken of andere verslavingen. of ter ondersteuning bij een voorjaarskuur of vaste kuur.

 

Goed voor de geest

Noni sap helpt voor algemene lichaamsversterking, en stimuleert ook de geest. Door de stimulans die het veroorzaakt zullen er meer serotonine aangemaakt worden en dit zal angst en depressie tegen gaan. Het werkt als een algehele versterking op het endocriene systeem, wat een goed gevoel en verjonging stimuleert in India wordt het zelfs als potentie verhogend middel voor geschreven.

We gaan niet teveel in detail maar noni sap is algeheel goed voor de chemie in je hersenen, wat kan helpen bij psychose of stress in het zenuwstelsel,angsten en eventueel bij negatieve gedachte en depressie.

Het helpt niet alleen in de chemie van de hersenen, maar ook direct op de organen zoals de lever. Versterkt het immuunsysteem en helpt om afvalstoffen te verwijderen. Wat dan een holistische ondersteuning biedt om een depressie te overwinnen.

Het zou ook de bloedstroom in de hersenen stimuleren en helpen bij een zwak geheugen.

Goed voor lichaam

Het ondersteunt de gezonde werking en beschermt de lever. Het zou de lever zuiveren van toxines die ervoor zorgen dat er schade komt aan de lever. Ook hebben studies aangewezen dat het diabetes 2 kan ondersteunen. het proces van de lediging van de maag naar de darmen enz. Het geeft dus algemene ondersteuning voor een betere vertering. Je ziet hier duidelijk een stimulans in de maag, pancreas en lever. Dit zijn drie organen die direct in verbinding staan met de 3 e chakra, deze staat dan direct in verbinding met mentale kracht, gezondheid, en met onze persoonlijkheid.

Het heeft een breed waaier aan vononiedingsstoffen en detox eigenschappen. Het ondersteunt het immuunsysteem.

Het zou wondheling verbeteren en een algemeen positief effect hebben op de huid.

Het is een zeer goed middel voor mensen die preventief denken voor het vermijden van ernstige ziektes. Ook bevordert het functioneren op cellulair vlak door oa. de ondersteuning van cel regeneratie.

 

Zo zie je dat noni spa echt een mooie aanwinst is in je voeding. Het is niet heel goedkoop maar je neemt kleine porties per dag. Toch kan ik het iedereen aanraden, zeker in combinatie met een zuivering of maand zonder alcohol, vlees en koffie. Het gaat hier de perfecte ondersteuning bieden om de geest rustig te houden en zelfs de nodige healing op het niveau van de zenuwen. Voor mensen die willen stoppen met roken is dit echt een aanrader.

[bol_product_links block_id=”bol_58d12a93b35e0_selected-products” products=”9200000007569464″ name=”noni sap” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

 

 

Geef een reactie