Wellness coach

Ook bied ik mijn diensten aan als wellness coach. Om jullie te begeleiden bij een betere gezondheid, jullie te informeren rond goede gewoontes en voeding. Advies geven rond natuurlijke producten die je innerlijke schoonheid en gezondheid kunnen verbeteren.

Een wellness coach is er in de eerste plaats meer om te voorkomen dan om te genezen. Hij werkt eerder preventief dan curatief. Je kan zeker ook hulp krijgen als er al een probleem is maar het is dus beter om langst te komen alvorens het probleem ontstaat.

Belangrijk hierbij is ontspanning en rust creeeren door middel van een waaier aan middelen aangepast op maat van de persoonlijke behoeften en denkwijze.

Meestal wordt er gebruikt gemaakt van massage e.d. wat op zich al een moment is van ontspanning en verwennerij. Tijd en zorg geven aan  je lichaam

Ook is het mogelijk jullie te begeleiden en ondersteunen bij een ziekte of  klacht door middel van verschillende technieken.

Bij breuken, kneuzingen of andere problemen met de gewrichten kan ook zeer ondersteunend gewerkt worden zeker een aanrader voor een beter en snellere genezing.

Ook bij emotionele problemen of depressie, frustraties of kwaadheid is het een aanrader om langst te komen deze kunnen meestal verlicht en verwerkt worden en je voelt je zo weer beter. Dit gebeurt dmv voedingsuplementen en energetische blokkades verhelpen en doorstromen die aan de oorzaak liggen van de problemen.

Ook begeleiding bij zwangerschap is mogelijk, niet voor de geboorte of baby maar meer ter ondersteuning van de moeder zelf door ontspanning, goed advies en reiki! Ook na de geboorte kan het aan te raden zijn enkele bezoeken te brengen voor terug op krachten te komen. En je lichaam terug aan te passen aan zijn normale vorm.

Ik heb kennis van reiki, massage, reflexologie, accupressuur en chinese geneeskunde, ik kan adviezen geven rond bach bloesems, aromatherapie, kruiden, mineralen, voedingssuplementen, meditatie, mantras en andere spirituele en fysieke oefeningen.

Het beste is om regelmatig langst te komen zodat we stap voor stap kunnen bouwen aan een beter gezondheid. Op deze manier kan ik ook jullie beter leren kennen om beter en doelgerichter te ondersteunen.

 

Wanneer je kiest voor enkele behandelingen op korte tijd is het mogelijk voor korting.