Workshops en behandelingen

De behandeling en workshops die ik geef zijn gebaseerd op het verlichten van de opgeslagen emoties en gedachten en het zuiveren van het energie systeem.

De meeste mensen wonen in de stad, en komen te weinig in de natuur. De stadsenergie is laagfrequent en er zijn weinig zuivere bronnen. Deze mensen bewegen ook niet veel, en hun energiestroom wordt altijd maar zwakker en hun trilling lager. Door de lage trilling kunnen er ook veel gemakkelijker blokkades beginnen te onstaan op emotioneel en mentaal vlak.

Men voelt zich moe en futloos, is regelmatig verkouden, en zo zijn er nog enkele andere moderne kwaaltjes. Ook onze voeding is minder sterk dan voorheen, we eten veel fastfood, en we hebben een tekort aan vitamen en mineralen en zo krijgen we typische westerse symptomen die gemakkelijk vermeden kunnen worden.

Door meer aandacht te geven aan gezondheid en door ons bewust te  maken van ons energieveld kunnen we onszelf sterk verbeteren. We kunnen onze trilling  verhogen en versterken door behandelingen en door oefeningen te doen zoals meditatie, reiki, yoga, en tai chi. Hierdoor worden we sterker en gezonder zodat deze laagfrequente ziektes en kwaaltjes geen kans meer hebben.

 

Sterker nog, we maken ons opnieuw stralend gezond!

De lessen en behandelingen die ik geef zijn voor een beter energetisch wel-zijn!

Wellness Coach
Massage
Reiki
Quantum Hypnose