15 manieren om meer zin in sex te krijgen

meer zin in sex

Heb je al een tijdje geen zin meer in sex? Daar kunnen verschillende redenen voor zijn die je allemaal gericht kan aanpakken. Als het een medische reden is moet je natuurlijk een dokter consulteren maar als het psychologisch is dan heb ik voor jullie hieronder 15 manieren om meer zin in sex te krijgen.

Let op, er zitten er wel een paar vreemde tussen maar je weet maar nooit of het helpt. Ik heb ze niet zelf verzonnen, dit zijn allemaal tips die ik gevonden heb op internet.

Meer zin in sex door deze 15 tips

 1. Ontspan!
  Te veel stress verhoogt de productie van het hormoon cortisol, waardoor het testosterongehalte keldert, dit heeft een negatieve invloed op je libido.
 2. Eet meer look
  Je zou verwachten dat een look adem niet ideaal is voor meer sex te hebben maar toch wel. Allicine, een stof in look, verbetert de bloedtoevoer naar het kruis en dat is dan weer positief.
 3. Vanille
  De geur van vanille geef mannen meer zin in sex!
 4. Eén week geen alcohol
  Slechts één week geen alcohol drinken zou al genoeg moeten zijn om meer zin in sex te krijgen. Niet alleen het verlangen maar ook de prestaties verbeteren van een weekje niet drinken.
 5. Even niet vrijen
  Even niet vrijen, zal je nog meer naar seks doen verlangen. Beetje raar natuurlijk want als het probleem net is dat je geen zin in sex hebt zal nog minder sex het zeker niet oplossen. In ieder geval, ik heb deze tip ergens online gevonden dus ik zet hem erbij.
 6. Oesters
  Het is volgens mij nog nooit bewezen maar oesters verhogen de zin in sex. Doe er nog een flesje champagne bij en de sfeer zit in ieder geval al goed!
 7. Chocolade
  Een beetje hetzelfde als hierboven. Ik vermoed dat chocolade vooral goed werkt bij vrouwen.
 8. Ruik aan je man zijn oksels
  Ik verzin deze tips niet zelf! Door het zweet van de man te ruiken zou de vrouw geprikkeld worden en meer zin in sex krijgen.
 9. Meloenen
  Dit was een verrassing voor mij. In meloenen zit een werkzame stof die ook in Viagra zit…
 10. Niet te veel nadenken
  Als je je zorgen maakt over het feit dat je geen sex hebt heeft dat net het tegenovergestelde effect. Probeer van niet te veel te piekeren.
 11. Eet een komkommer
  Dit is voor de vrouwen: uit een studie blijkt dat de geur van komkommer enorm opwindend is voor vrouwen.
 12. Hou je sokken aan in bed
  Opnieuw een tip voor vrouwen. Vrouwen die hun sokken aanhouden tijdens het vrouwen hebben veel meer kans om klaar te komen. Betere sex zou dan automatisch leiden toe meer sex.
 13. Doe wat meer aan sport
  Sport is goed voor de conditie en voor de bloedsomloop. Daarnaast verbetert het ook nog eens je humeur en al die factoren te samen zorgen er misschien ook voor dat je meer zin krijgt.
 14. Lig wat meer in de zon
  Uit een nieuwe studie blijkt dat zonnebaden het testosterongehalte in het mannelijk lichaam verhoogt. Tijdens het zonnen wordt er immers vitamine D aangemaakt en dit stimuleert de productie van het hormoon testosteron. Het zorgt ervoor dat mannen meer zin krijgen in seks.
 15. Heb sex
  Dit is misschien wel de allerbeste tip van allemaal! Ken je dat gezegde: goed begonnen is half gewonnen? Ook al heb je geen zin, heb gewoon sex! De kans dat je je achteraf goed en ontspannen voelt is heel groot!

Ik ben er zeker van dat jullie nog massaal veel tips kennen dus deel ze gerust met ons in de commentaren.

Nog steeds geen zin na het proberen van al deze manieren? Dan kan je altijd nog supplementen proberen. Er bestaan verschillende natuurlijke supplementen die ook helpen. Neem eens een kijkje op de site van Vitaminedesk.eu hiervoor.

 

Geef een reactie