De oorzaak van fibromyalgie

fibro oorzaak

Zelf heb ik er gelukkig geen last van maar ik ken meerdere mensen die er jammer genoeg wel last van hebben: Fibro. Een heel vreemde ziekte want niemand kan 100% uitleggen wat het juist is en niemand weet hoe je het moet oplossen. Nochtans als je op internet even vlug gaat zoeken op Google dan vind je honderden verschillende websites die allemaal weten wat of hoe. Ik heb hieronder een paar voorbeelden gezet voor mensen die geinteresseerd moesten zijn.

Ik vermoed dat je als patient waarschijnlijk de meeste informatie al gelezen hebt maar je weet nooit of je iets nieuws tegenkomt.

Artikels over de oorzaak van fibromyalgie

Het fibromyalgie-raadsel is eindelijk opgelost! Deel deze informatie alsjeblieft met iedereen die je kent!

Oorzaak fibromyalgie gevonden: deze gezonde voeding helpt

Oorzaak van Fibromyalgie gevonden!

Oorzaak Fibromyalgie gevonden

 

Wat moeten we er van geloven?

Wel dat weet ik niet… Ik heb er zoals gezegd zelf geen last van dus ik kan het moeilijk inschatten. Ik hoor wel van mensen die het hebben dat voeding heel belangrijk is en dat er ook middeltjes zijn die relatief goed helpen. Wat ik in verschillende artikels tegenkom en waar ik ook al over heb horen spreken is dit middel van A. Vogel:

atrosan

A.VOGEL ATROSAN

Dit is een traditioneel kruidengeneesmiddel ter verlichting van milde gewrichtspijn en reumatische pijn.

Dat is wat er bij staat en ik hoor van verschillende mensen dat het effectief ook goed werkt. Je kan dit allicht bij de apotheker gaan halen of online bestellen bij bijvoorbeeld bij Drogisterij.net.

Als je zelf nog goede artikels hebt gelezen of je weet een medicijn (al dan niet homeopathisch) laat het dan zeker ook weten in de commentaren onder dit artikel.

In ieder geval, als buitenstaander heb ik wel de indruk dat veel mensen denken dat ze de oorzaak hebben gevonden maar dat de oplossing nog niet voor morgen is!

 

 

Geef een reactie