E-sigaretten zijn veel te duur in Belgie

Dat u wil stoppen met roken en daarvoor een e-sigaret (vaper) wil gebruiken is prima! Roken is een vuiligheid Alle middeltjes die u kunnen helpen zijn goed dus ook een electronische sigaret. Ik zie maar één issue: E-sigaretten zijn veel te duur in Belgie!

Ik ben zelf gestopt met roken met zo een e-sigaret dus ik weet wel min of meer hoe de prijzen zijn in Belgie. Ik ben natuurlijk in een winkel geweest dus ik kan begrijpen dat het iets duurder is dan online maar toch.

E-sigaretten goedkoper bestellen online.

In Nederland zijn de toestellen en de vullingen zowieso goedkoper en online al helemaal. Voor goede prijzen en goede service (ook na verkoop) kies je best een grote en bekende webwinkel uit en Justlikesmoking.nl is er volgens mij zo één.

Ze krijgen een keigoede klanten score, gebaseerd op +700 recenties en dat wil toch wel al wat zeggen.

Op de site staat ook heel wat nuttige informatie waar je als beginnende e-roker (of stoppende roker, kies maar wat je liefst hoort) echt wel wat aan hebt. Als je overweegt van zo’n damptoestel aan te schaffen lees dan eerst even de informatie voor beginners.

Qua assortiment hebben ze verschillende tientallen vapers en ontelbaar veel navullingen. Ik heb in de winkel in Belgie een toestel gekocht en het goedkoopste was bijna 40 euro. Op deze site zie ik al toestellen vanaf 19 euro staan!

Pas op, als ze het moeten opsturen naar Belgie komt er nog 7 euro verzendingskosten bij maar dat haal je er gemakkelijk uit. Om te starten heb je een toestel nodig en best ook ineens vloeistof voor een week of vier.

Wil je zelf een kijkje nemen op de site? Klik dan gewoon op onderstaande banner:

Wat ik persoonlijk moeilijk vond is van de juiste smaak te kiezen. Er zijn zoveel verschillende smaken dat dat in het begin wel wat zoeken is. Misschien best beginnen met een vrij neutrale smaak… Als er iemand tips heeft over toestellen of over smaakjes mag die die altijd in de commentaren zetten.

Onthoud vooral: stoppen met roken is het doel! Volhouden en veel success daarmee!

 

Geef een reactie