Drink dit drankje elke dag voor een stralende huid

stralende huid

Voor een stralende huid is het belangrijk van veel water te drinken en gezond te eten. Als je al dat water echter beu bent moet je zeker dit simpel drankje eens proberen.

Het zijn maar twee ingrediënten maar met enorm veel voordelen!

Een stralende huid dankzij dit drankje (en zo veel meer!)

Citroenwater is zowat het meest simpele drankje om jouw gezondheid een boost te geven. Neem een glas water, pers een citroen erin, gooi de citroen in het water en geniet! Behalve dat het drankje enorm verfrissend is, zijn er ook veel gezonde voordelen aan.

Een citroen zit vol Vitamine C en dat helpt je huid om soepel, gezond en glanzend te blijven. Drink dit drankje dus zeker wanneer je je uitgedroogd voelt. Vitamince C is ook essentieel in de aanmaak van collageen, een eiwit dat helpt in de celgroei en elasticiteit aan de huid geeft.

Andere voordelen van citroenwater:

Het is goed voor de spijsvertering
Citroen vertraagt voedselopname, waardoor jouw lichaam meer tijd heeft om voedingsstoffen af te breken. Zorg ervoor dat dit het eerste is dat je ’s ochtends drinkt of bij het eten. Je kan ook gemakkelijk citroen toevoegen bij het eten, bv in de soep, op de sla of gebakken rijst,.. Zelf doe ik regelmatig en het bevalt me zeer goed!

het stimuleert ook de darmen en de gehele spijsvertering waardoor men minder last krijgt van een opgeblazen gevoel.

Het is goed voor de lever

Citroen heeft een positief en zuiverend effect op de lever en en het bloed en ons gehele lichaam. Denk eraan  een gezonde lever  is een gezonde uitstraling.

citroen waterHet geeft jouw immuunsysteem een boost
Citroenen zijn een goede bron van vitamine C, wat jouw immuunsysteem versterkt en je beschermt tegen een verkoudheid en andere kleine ziektes.

Ook je humeur krijgt een boost
Ruik eens aan het drankje. Citroengeur helpt bij het verminderen van stress en het versterken van het denkproces.

 

Naast gezonde voeding is het uiteraard ook belangrijk van je huid goed te verzorgen.en dit kan je doen met verschillende producten. Neem eens een kijkje op drogisterij.net, daar vind je honderden verzorgingsproducten, dikwijls met korting.

Geef een reactie