De beste boeken over reiki

de beste reiki boeken

Ben je op zoek een goed boek over reiki? Ja? Dan moet je zeker even verder lezen want ik heb de beste boeken over reiki voor jullie op een rijtje gezet. Ik heb zelf al verschillende reiki cursussen gevolgd en geef ook initiaties maar dat wil niet zeggen dat ik alles al weet. Integendeel, ik probeer elke dag zoveel mogelijk nog bij te leren over het onderwerp.

Workshops zijn ideaal maar ook boeken zijn super interessant om iets bij te leren. Het enige probleem met die boeken is dat je de juiste boeken er moet uitzoeken want er zijn er nogal veel. Vroeger kocht ik wel eens één en ander op marktjes enz. maar tegenwoordig kan je heel gemakkelijk via Internet bestellen.

Als beginner is het misschien interessant om eens een kijkje te nemen op Bol.com. Die site is betrouwbaar en de prijzen zijn ook altijd wel in orde. Als je zoekt op Reiki vind je meer dan 2000 resultaten! Meestal gaat het over boeken maar er zitten ook cd’s en dvd’s tussen. De boeken vind je in alle talen, zowel nieuw als tweedehands dus je kan eigenlijk al voor een klein prijsje een goed boek bestellen. Omdat het er zoveel zijn heb ik hieronder de meest verkochte gezet. Dit zijn zeker goede boeken maar wie op zoek is naar echt iets speciaal moet zelf maar eens door de resultaten bladeren om te zien of je iets tegenkomt.

 

Heb je zelf nog goede tips in verband met boeken over reiki? Laat het zeker weten in de commentaren hieronder zodat ik het ook eens kan bekijken.

Vragen of opmerkingen? Contacteer me vrijblijvend of stel je vraag in de commentaren.

 

 

Geef een reactie