Afvallen met appelazijn

Appelazijn is in eerste instantie een handig hulpmiddel in de keuken maar meer en meer mensen gebruiken het nu ook voor heel andere dingen. Appelazijn is goed voor heel wat dingen, je haar wordt er mooier van, het is goed tegen acne én je kan er ook van vermageren.

Eén van de eigenschappen van appelazijn is dat je lichaam minder vetstoffen opneemt door het te gebruiken en daardoor val je dus af. Dit is geen dieet maar door dagelijks (gedurende een bepaalde periode) enkele lepels te nemen zou het al moeten werken. Hieronder staat hoe je het moet doen.

Vermageren met appelazijn

De bedoeling is van van ’s morgens op je nuchtere maag de appelazijn binnen te nemen. Het spul is heel zuur dus je doet best twee à drie eetlepels in een glas water en je drinkt het zo uit. De eerste dagen ga je hier zeker niet vrolijk van worden want de smaak is echt wel intens. Na een paar dagen ben je het gewoon en dan proef je het niet meer.

Ik heb het zelf ook gedaan gedurende twee maanden en ik kreeg er vooral een plattere buik van. Ik heb me laten vertellen dat je best werkt in periodes van twee maanden, dan er mee stoppen en later op het jaar nog eens een kuur.

Op internet heb ik ook nog een infographic gevonden met allerlei andere voordelen van appelazijn. Het is een gezond goedje dus je doet er zeker niks mis mee!

apple-cider-vinegar-uses

Als je echt niet kan wennen aan de smaak kan je ook appelazijn in pilvorm bestllen. Deze kan je allicht vinden bij de apotheker maar je kan het ook online bestellen.

Heb jij zelf al een kuur gevolgd en ben je vermagerd? (Of niet?) Laat het even weten in de commentaren!

Geef een reactie